Αρχική

Η Δικηγορική Εταιρεία Κριμίζης συμβουλεύει από το 1975
με αξιοπιστία και αποτελέσματα
πελάτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Η Κριμίζης Γ. & Κ. Δικηγορική Εταιρεία συμβουλεύει Διεθνείς και Έλληνες πελάτες στο Ελληνικό Δίκαιο από το 1975.

Σε μια εποχή που όλα μεταβάλλονται, ο όγκος της νομοθεσίας και της νομολογίας είναι πλέον πολύ μεγάλος, καθημερινά αυξανόμενος, για να μπορεί ο δικηγόρος να προσφέρει αξιόπιστες νομικές υπηρεσίες για τα πάντα.

Η Κριμίζης Γ. & Κ. Δικηγορική Εταιρεία, επιλέγει την εξειδίκευση στο Αστικό, το Εμπορικό και το Διοικητικό Δίκαιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν χειρίζεται με επιτυχία και υποθέσεις ποινικού ενδιαφέροντος.

Οι εταιρείες αλλά και οι μεμονωμένοι επαγγελματίες, χρειάζονται δίπλα τους κάποιον που μπορεί να τους συμβουλεύσει αξιόπιστα και γρήγορα.

Οι ανάγκες των πελατών μας γίνονται δικές μας προκλήσεις και τις διαχειριζόμαστε με προσωπική και επαγγελματική ηθική και δεοντολογία.

Υποστηρίζουμε τις επιχειρήσεις σε κάθε ζήτημα που σχετίζεται με τη λειτουργία τους ή την εκμετάλλευση των ακινήτων τους, και υποστηρίζουμε τον πελάτη μας σε ενώπιον των διοικητικών και φορολογικών αρχών.

Αφήστε μας τα στοιχεία σας

και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Click or drag a file to this area to upload.

Απο το 1974 σας κοιτάμε στα μάτια

Προσφέρουμε νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις μαζί με εσάς και οχι για εσάς με συνέπεια και ειλικρίνεια.


Αστικό

Υποστηρίζουμε τον πελάτη μας σε κάθε τομέα του αστικού δικαίου. Καλύπτουμε ζητήματα οικογενειακού δικαίου, προστασίας του καταναλωτή και σε τομείς του εμπραγμάτου δικαίου.

emporiko-dikaio
Εμπορικό

Συμβουλεύουμε εταιρείες και τα στελέχη τους, αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες, ώστε αυτοί να εστιάζουν στην προοδο της επιχείρησης. Έχουμε εμπειρία τόσο στο εθνικό όσο και το ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο.


Δικαστήρια

Αναλαμβάνουμε την εκπροσώπηση των εντολέων μας ενώπιον δικαστηρίων, οποιουδήποτε βαθμού σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας  παρέχοντας πλήρη και άρτια νομική στήριξη.


Διοικητικό

H εταιρεία σας υποστηρίζει σε κάθε υπόθεση που διέπει τις διαφορές που ανακύπτουν ανάμεσα στους πολίτες και το κράτος ή ανάμεσα σε εταιρίες και στη Δημόσια Διοίκηση.

akinhta
Ακίνητα

Είμαστε διπλα σας για κάθε βοήθεια σε οποιαδήποτε πράξη που αφορά εταιρικό ή ιδιωτικό ακίνητο σε ότι αφορά αγορά, πώληση ή ενοικίαση.


Νομική Μετάφραση

Ασχολούμαστε με επίσημες μεταφράσεις και επικυρώσεις εγγράφων. Οι μεταφράσεις έχουν πλήρη ισχύ έναντι οποιασδήποτε δικαστικής ή άλλης αρχής ή οργανισμού

Κωστης Κριμίζης

Partner

Γιώργος Κριμίζης

Γιώργος Κριμίζης

Founding Partner

Είπαν για εμάς

Η ασφάλεια που νιώθω ότι μπορώ να λάβω άμεσα άρτιες νομικές συμβουλές με ένα τηλέφωνο είναι ο λόγος που η συνεργασία μου με τον Κριμίζη διαρκεί τόσα χρόνια. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρεία για κάθε νομικό πρόβλημα.


Μαίρη Π.
CEO Φαρμακευτικής

Ο Γιώργος υπήρξε καίριος πυλώνας στην επιτυχή ολοκλήρωση των έργων μας. Βγάζει από την πλάτη μου όλο το βάρος των νομικών προβλημάτων και έτσι κάνω αυτό που ξέρω καλά, τα έργα που αναλαμβάνω.


Νίκος Ρ.
Διευθυντής κατασκευαστικής

Στη δύσκολη διαδικασία του διαζυγίου, με βοήθησαν πολύ ώστε να μην αδικήσω άθελά μου τα παιδιά μου, χωρίς να χαλάσω τη σχέση με τον πατέρα τους και τον τέως άντρα μου. Στην πορεία κατάλαβα πόση νομική σκέψη υπήρχε στην συμφωνία που έκλεισαν


Γιώτα Π.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού.

Κριμίζης Δικηγορική Εταιρεία

Βενιζέλου Ελευθέριου (Πανεπιστημίου) 56, Ομόνοια (Αθήνα),
106 78 Αθήνα Αττικής