Χρήσιμοι υπερσύνδεσμοι (links) για δικηγόρους

Αν και συνήθως πατάμε στην μπάρα του περιηγητή μερικά γράμματα και μας προτείνει επιτυχώς τη διεύθυνση που θέλουμε, εν τούτοις, λόγω του πλήθους των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, υπάρχουν αρκετές παρόμοιες διευθύνσεις στις οποίες καθυστερούμε να φτάσουμε, εάν δε γνωρίζουμε το ακριβές link.

1. Κτηματολόγιο (υπηρεσίες για Δικηγόρους)

Η ηλεκτρονική πρόσβαση στο δημόσιο αρχείο του κτηματολογίου έχει βελτιώσει πολύ την δυνατότητα των δικηγόρων να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας. Ο σύνδεσμος αυτός είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, καθώς από φορητή συσκευή ΔΕΝ μπορούμε να μπούμε στον σωστό σύνδεσμο, αλλά μας παραπέμπει πολλές φορές στο πεδίο για μηχανικούς.

Διαθέσιμη η υπηρεσία πατώντας εδώ: https://ktimatologio.gov.gr/Professionals/Account/LoginLawyer

2. Αρχείο Υποθηκοφυλακείων

Το αρχείο των υποθηκοφυλακείων που έχουν κλείσει αποτελεί τη μόνη πρόσβαση που έχουμε, καθώς ορισμένα αρχεία ανοίγουν ορισμένες μόνο ημέρες και ώρες, ενώ σε άλλα, λόγω μεταφοράς, καθίσταται ιδιαίτερα δυσχερές να βρούμε τα βιβλία που αναζητούμε στην νέα τοποθεσία τους.

  Διαθέσιμη η υπηρεσία πατώντας εδώ: https://archive.ktimatologio.gr/

  3. Κτηματολόγιο – ηλεκτρονικές υπηρεσίες

  Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του κτηματολογίου, αν και έχουν εν μέρει διευκολύνει τις συναλλαγές με το δημόσιο, έχουν δημιουργήσει πολλά νέα προβλήματα.

  Οι τοπικές αργίες, η σύντομη λήξη των κωδικών πληρωμής που εκδίδονται όποτε αποφασίσει ο αρμόδιος υπάλληλος, η έλλειψη ειδοποίησης μέσω SMS ή email, έχει δημιουργήσει ένα ασφυκτικό περιβάλλον, ιδιαίτερα όταν τα έγγραφα είναι απαραίτητα για χρήση σε δικαστήριο.

  Διαθέσιμη η υπηρεσία πατώντας εδώ: https://www.ktimanet.gr

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού.

  Κριμίζης Δικηγορική Εταιρεία

  Βενιζέλου Ελευθέριου (Πανεπιστημίου) 56, Ομόνοια (Αθήνα),
  106 78 Αθήνα Αττικής